?

the elephant is a symbol of strength, patience, longevity and good luck

 

Vem, om inte jag, halkar i en vattenpöl på väg till stranden?

 

Skrapade upp foten och fick ett rejält svart blåmärke på knät. Just nu, dagen efter, gör det grymt ont och kan inte riktigt sitta i vissa positioner.

 

Men det var inte de enda eskapaderna jag var ute på igår minsann. Nä, jag gjorde andra galna grejer, som t ex gå på massage. Riktig thaimassage. Ingen olja, utan med kläder. Det är med kläder man gör riktig thaimassage.

 

Och nu menar jag inte den med happy ending, för jag antar att man inte har några kläder på sig alls då. 😉

 

När jag kom in frågade jag om de bara hade 1 timmes massage eller 1 1/2 också. ”Yes, yes, we have what you want.” blev svaret. Ok, då fattar hon att jag vill ha 1 1/2 timme tänkte jag. Vad bra.

Hon slängde åt mig något tygstycke och pekade på toaletten. ”Be careful” sa hon också. Och med tanke på kollisionen med vattenpölen så klev jag försiktigt in. Det var ju blött på golvet. Hm, tygstycket var ett par fiskarbyxor.

Vad ska jag ha på mig upptill då? Jag tog på mig byxorna och behöll linne och bh på. När jag kom ut frågade jag:

“Ska jag ta av mig linnet eller ha det på?” Svaret blev ”NOOOOOO”. Jaha. Hon hörde inte ordet ”or” i min mening antagligen.

Jag beslutade mig för att behålla det på tills någon beordrade mig otherwise. Det var det ingen som gjorde.

Så länge jag låg på mage gick allt bra. till och med när hon krokade fast sina ben ståendes på min rumpa, i mina ben och drog i mina armar så ryggen kröktes. Det var en skön ställning, kändes som om allt inom mig drogs ut, sträcktes ut i en välbehövlig sträckning. Hon måste ha en otrolig balans, för det kan ju inte vara lätt att stå på min fläskiga rumpa. För en sekund blev jag fnissig för jag funderade på hur det måste sett ut, men det gick över och jag fokuserade på att andas igen.

Sen skulle jag vända mig om och lägga mig på rygg. Hon höll på att massera benen och det kändes inget nämnvärt. Så kom hon upp till, hm vad heter det stället? Ljumskarna? Fast det är liksom ovanpå på framsidan. De trycker där väldigt hårt en lång stund och sedan när de släpper känner man hur blodet rusar ned igen ner i benen. Det brukar vara ganska härligt på ett obekvämt sätt. Men igår, hm ja igår fick jag panikångest av någon anledning. Jag mår väl inte så bra verkar det som, men jag kände en större panikångest av att få panikångest, för om det är något jag inte kan leva utan är det massage. Thaimassage är grymt bra för min nackskada, och ja, ansiktsbehandlingar kan jag vara utan men inte massage.

 

Så jag slet fram svärdet och gjorde mig beredd på en fight.

 

Här skulle ingen övervinnas av lite ångest minsann. Med svärdet i högsta hugg började jag koncentrera mig på en fyrkant, där jag andades in på en sida och ut på nästa. Detta tips fick jag av Lotta häromdagen när hon läst om min tidigare panikångestattack. Och jag känner mig hemskt glad att meddela att det funkar.

 

Jag lyckades på detta sätt med kuben, och med mitt svärd motade jag bort min panikångest. Jag vann!

 

Stolt kunde jag fortsätta njuta av massagen och när jag kände att något bubblade upp inom mig motade jag bara bort det på samma sätt. Ingen ska komma här och sätta sig på mig ostraffat! Dags att fightas nu!

1 timme senare var det klart. Ingen vidare idé att protestera att jag ville ha 1 1/2 timme antog jag och gick för att ta av mig byxorna. Sedan fick jag en kopp té, i vanlig ordning och beordrades att sitta ned en stund. Jag satt där och tittade på när de masserade de stela norska pojkarna. Såg hur hon försökte den där lustiga grejen med honom som hon gjorde med mig; krokade ihop benen. Men han klarade inte av det, så hon var tvungen att avbryta. Vekling!

One thought on “?

  1. Pingback: ? « Life As Me

Comments are closed.