Sitter i lugnet

Sitter just nu i lugnet, hör endast fläkten i taket. Det är tidig morgon och jag fördriver tiden medan jag väntar på att Malin, min nyfunna vän, ska ha tränat klart så att vi kan åka till Na thon för att ansöka om visumförlängning.

Våra visa går ut idag, så vi måste antingen förlänga dem eller lämna landet. För att fördröja det här med visa run ett par veckor till så förlänger vi visumet helt enkelt. Kostar ett par tusen baht för 30 dagar, men det får man ju punga ut med om man vill stanna i landet. Och det vill jag ju såklart.

 

Beyond Sizes

Jag började morgonen med att läsa lite på Thina Grotmarks blog. Thina är en gammal vän till mig, och även min hövding från ett tidigare liv. Du kan också läsa hennes visa ord här, och jag rekommenderar verkligen att ni gör det. Hon tipsade om att vara med på något som kallades Blogg100.

 

Blogg100

Blogg100 är något som en journalist vid namn Fredrik Wass dragit igång, för att sporra sig själv och få igång sitt skrivande. I år kör han för andra året i rad detta Blogg100. Jag nappade direkt. Fastän jag är 1 dag för sent, så anmälde jag mig genast. Jag postade faktiskt igår, så det borde gå bra tycker jag. 🙂

Ni vet ju själva hur sporadisk jag kan bli, men nu är det slut på det. Varje dag i 100 dagar framåt kommer ni att få höra ifrån mig. Ett litet pip eller ett långt utdraget tjut; jag vet inte vilket ännu, men nu ska skrivandet komma igång, det har varit nog med slappande här tycker jag.

 

Å nu är klockan slagen för att besöka Immigration Office i Na thon.

2 thoughts on “Sitter i lugnet

  1. Beyond Sizes

    Tjohoo, vad kul att du hänger på #blogg100 då kan jag få läsa härliga intressanta inlägg från dig varje dag. Du kan tänka att jag önskade mig till dig långt bort i Thailand i går när jag skulle åka hem från ett möte och spårvagnarna inte fungerade och vi fick promenera från järntorget till domkyrkan. Egentligen ingen bit att gå men i bitande kyla och över 10 minus var det riktigt kallt. All kärlek och uppmuntran till dig min fina vän. kram /Thina

Comments are closed.