Prenumerera på min blogg så ni inte missar uppdateringarna

Kära läsare,

 

Då jag i mitt tidigare liv varit väldigt sporadisk med mina poster hade jag behövt en Subscribe-knapp, så ni hade fått mail varje gång jag uppdaterade. Men det krävdes tydligen #blogg100 för att jag skulle intressera mig mer för det här med att blogga – på riktigt, och framför allt – en resa till Thailand där jag haft tid att verkligen blogga ned mig. Nu har jag lärt mig att det är så de stora pojkarna och flickorna gör, så jag har skaffat en sådan knapp.

 

Har ni sett knappen? Den sitter längst upp i min högra sidkolumn. Precis ijämte inlägget du nu läser.

 

Subsricbe/prenumerera nu på min blogg så slipper ni förlita er på Facebook, som vi ju alla vet är ordentligt buggigt. Jag vet ju av erfarenhet (?) att det vore fruktansvärt att missa en post från mig! 😉

 

Så kom igen nu. SUBSCRIBE! Om jag lägger till PLEASE, då?