What’s up 2day?

Today, Ladies and Gentlemen…

 

Har varit iväg och kollat på vattenfall – fick lite extra energi att utföra denna mundäna utflykt som jag velat göra i ett par veckors tid, eftersom jag fick ett jobb imorse.

 

3 dagars arbete ungefär – 6800 ord. Kommer att ge mig ganska dåligt betalt men ERFARENHET är viktigare än pengar, så jag är överlycklig att den här döperioden börjar gå över. Det börjar lossna och det är jättekul. Förra veckan gjorde jag ett jobb till en stor, erkänd Copy Writer (ingen nämnd, ingen glömd) och fick väldigt mycket beröm av hans korrekturläsare. Han var förvånad över detta, men ville gärna framföra berömmet till mig – stående ovationer snarare… 😉 Så det var jättekul att höra faktiskt. Blev lite förbannad när jag kollade igenom hennes förslag till ändringar när jag såg att jag stavat ett ord med 3 g! WTF!!!!! Vem stavar något med 3 g????

 

Anyhooo, nu måste jag jobba i alla fall. Hoppas att jag ligger på rätt sida deadline imorgon, annars blir det en halvdann post imorgon också. Take care, mina trogna!

 

Over & Out!

One thought on “What’s up 2day?

  1. Emma

    Va roligt att det börjar släppa med jobb nu:D Tjooohoo !

Comments are closed.