Korat!

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig här i Korat. Familjen bor inte i själva staden som jag hade tänkt mig utan ca 5 mil utanför. 🙁

Laddade mitt mobila bredband innan vi åkte från Samui. 1 månads “fri” 3g surfning – ja fri kan ju diskuteras eftersom det vara är upp till 5gb. Sedan får man surfa på edge! Samma som jag hade i Buriram.

Anyhooo, igår tänkte jag ut på nätet lite, kolla mail och annat. Det visade sig då att de 1000 baht jag betalat för att få surfa en månad inte hade laddats på kortet!!! Det fanns ett felmeddelande där bara om att det inte gick att ladda just nu. Försök igen senare!!! Men hon kollade väl inte så noga antar jag. 🙁

Det är för långt till en 7-11, så jag lär inte få tag i ngt nytt internet, så nu lär det bli tyst från min sida en stund. Åtminstone t o m söndag.

Medan jag njuter å svettas min sista vecka i landet så hoppa jag att ni har det bra hemma i kylan! Nu ska jag gosa med min hund Paisha som blev så glad när hon såg mig att hon inte visste var hon skulle ta vägen! Och nu kan jag inte gå 3 steg utan att hon hänger mig i hasorna. Sött!!! 🙂

Over & out!