Livet knallar på…

Idag har jag mest suttit och jobbat. 🙂

 

Fick jobb häromdagen av samma företag som jag fick mitt första jobb av, och det var kul. Att han kontaktade mig igen är ju ett tecken på att jag gjorde ett bra jobb, så det kändes otroligt bra. Det var dock ett litet jobb, men bättre än inget, eller hur? Och sakta men säkert plussas min CV på.

 

Idag har jag dock inte suttit och skrivit eller jobbat med översättningar – det finns så otroligt mycket att förbättra vad gäller min hemsida och blogg och sociala medier, så otroligt mycket att förbättra vad gäller synligheten på internet, så ska man jobba med att få det bra, så hinner man knappt göra något “riktigt” jobb. För många kanske det inte verkar så viktigt, men idag är det faktiskt oerhört viktigt att man syns på ett vettigt sätt på internet, särskilt för oss som har det som arbetsplats.

 

Just nu håller jag på att knåpa ihop något slags “About me” text som ska finnas på min hemsida, och som jag även ska kunna använda mig av på diverse sociala medier. Det är inte helt lätt, ska jag medge. Särskilt inte att försöka säga något positivt om sig själv, utan att det låter som skryt. :S

 

Vi får se vad det blir. Än så länge har jag inte kommit så långt, trots att jag hållt på hela dagen. Letar efter inspiration från andra, men inspirationen sen jag kom tillbaka till Sverige är nere på minus. Är inte det ett tecken på att jag inte hör hemma här, så vet i f-n… 🙂