Asiatique

153044638Bild lånad härifrån!

 

Det var ett tag sedan jag skrev något vettigt om Thailand, känns det som… Så nu kommer här ett litet tips om ett fantastiskt ställe att besöka. Om man får tro bilderna då. 🙂

 

Jag läser regelbundet Fokis blogg, och där hittar jag ofta spännande och roliga saker som hon pysslar med i Bangkok där hon bor med sin pojkvän.

 

I april skrev hon en post om Asiatique, som av hennes bilder att döma ser ut att vara ett rent magiskt ställe. Jag har totalt missat denna magik, men det är väldigt mycket som jag missat med Bangkok, så om några av mina läsare har några tips så är ni hjärtligt välkomna att tipsa mig om saker att göra i min blivande hemstad. Jag är intresserad av allt – förutom att köpa kärlek! 😉

 

Var?

 

Asiatique ligger utmed floden Chao Phraya som rinner genom Bangkok, på Charoen Krung Road. Det finns utförlig beskrivning om hur man hittar dit på deras website. Läget vid floden är det som gör hela känslan, tycker jag. Men som sagt, jag har ju inte varit där än…

 

Vad är då Asiatique?

 

Asiatique the riverfront collageBild lånad härifrån

Jag skulle nog vilja kalla det något slags utomhusgalleria där de även har åkattraktioner. Här verkar finnas allt; klädaffärer, restauranter, barer, m.m. Det du hittar här är nog av lite mer exklusivt kan jag tänka mig dock, eller så ser det åtminstone ut på bilderna.

 

Googla lite på Asiatique så får ni se massor av härliga bilder från detta magiska ställe. De har också en Facebook-sida med massor av bilder.

Någon som redan varit där? Var det rent magiskt eller vad tyckte ni?