Back…

Jag har inte varit särskilt aktiv det senaste här på bloggen, som ni kanske märkt, och det finns naturliga orsaker till det och helt ärligt har jag inte orkat bry mig alls om någonting runt omkring mig.

 

Sedan jag kom hem till Sverige i mars har det egentligen bara gått nedför. Jag har inte mått bra alls och det har inte funnits något att skriva om, eftersom det är svårt att hitta orden när man bara vill spy på allt. Dessutom tror jag inte att det jag hade skrivit under den här perioden hade varit något ni velat läsa ändå.

 

Nu är jag på bättringsvägen, känns det som, och jag börjar hitta livsgnistan igen, fast det går väldigt upp och ned. Som en jojo. :S

 

En stor del är min resa jag gjorde för att fira min STORA födelsedag; den gick till Island.

 

Jag satt och googlade efter hälsoresor, sparesor – allt som kunde tänkas ge mig kraften tillbaka och som jag bara skulle vila upp mig på. Jag var lite inne på något av de baltiska länderna (det skriker ju BILLIGT!!!), när jag upptäckte att sidan jag var inne på även hade resor till Island.

 

Så klart jag skulle åka dit!

 

Det tog lite tid dock innan jag bokade resan, och jag bokade den såklart inte på den sidan som gav mig inspirationen, eftersom jag inte är så där överförtjust i konstiga grupphändelser. Den stora frågan var egentligen: Skulle jag verkligen? Kunde jag själviskt slänga ut pengar på att unna mig något som JAG ville när jag har en pojkvän som väntar i Thailand?

 

Jag beslutade mig för att jag behövde det här för att komma på fötter i mitt psyke, så jag bokade resan och slutligen kom dagen.

 

Det bästa jag gjort på länge. Nu känns det som om det finns en ljusning borta i horisonten, givet den är långt borta i horisonten, men innan jag kom iväg på resan till Island så fanns den inte ens där. Så det går helt klart framåt och jag hoppas att så även mitt skrivande, bloggande och mitt företag.

 

Drömmen finns där framför mig, nu gäller det bara att  nå den också…