Veckans bild, v 2

IMG_3655-BW

Veckans bild denna vecka är ett foto på min fästmän Oh och hans farmor Nuu, som uppfostrat honom som sin egen son. Just nu genomlider de en jobbig period, då farmor är väldigt sjuk, och jag önskar att jag var där så jag kunde hjälpt till, åtminstone genom att finnas där.

Jag tycker fotot är jättegulligt, men det är så klart jättedålig kvalitet och jag har tagit ett digitalt foto på ett inramat foto på väggen hemma i Buriram. Ovan är försöket till en redigering, eller återskapande av fotot.

Jag valde sedan att göra det svartvitt för jag älskar svartvita foton, och har sedan jag skaffade SilverEfex insett att det finns en helt ny enormt stor värld därute av svartvita motiv som bara väntar på att upptäckas. Detta blev inte jättewow, men jag gjorde mitt bästa av det jag hade. Originalet ser ni nedan.

Mata ne!

IMG_3655original