Res-appar

Det finns en hel uppsjö med res-appar till iPhone, och jag har bestämt mig för att testa några. Jag kommer att ge allihop 2 veckor att försöka snärja mig, och då jag inte reser så värst mycket nu, så ska jag testa att efterregistrera resor, vet inte ens om det går.

Det jag kommer att testa är:

  • Hur enkel är appen att använda?
  • Vilka funktioner har den?
  • Vilka funktioner saknar den?
  • Gör den verkligen mitt resande enklare?
  • Synkar den?
  • Vad kostar den?

Vi får se, kanske dyker det upp några fler frågetecken som jag är intresserad av, men i nuläget är detta det jag ska testa.

Vill även poängtera att detta är något jag själv tagit initiativet till, så det är inget som jag blir sponsrad att göra. Det är mina åsikter som kommer att postas och ingen annans.

De jag börjar med är: Travelog och Everplaces.