Love letter… <3

För inte så länge sedan vaknade jag inte till någon väckarklocka. Jag sov så länge jag kunde. När jag slutligen vaknade tittade jag trött på klockan. Vad den var intresserade mig inte. Jag ville ändå inte göra något.

 

Under så lång tid, under så många år, har jag mått dåligt, jag har varit deprimerad. 2006 funderade jag allvarligt på självmord och förstod inte ens varför jag bemödade mig med att vakna på morgonen. Denna riktigt djupa period gick dock över då jag fick komma på smärtrehab med likasinnade och lika drabbade. Den läkaren jag hade då räddade mitt liv och jag tackade henne så gott jag kunde – hur tackar man för att någon räddat ens liv? Hon fick en enorm blomsteranordning, som jag kom med till hennes jobb. 😀

 

Dalarna fortsatte, det gick upp och ned, mestadels ned. För två år sedan bröt jag ihop i en säng i ett hotellrum på Koh Chang. Ensam, med regnet smattrande på rutan. Jag var slutkörd, utbränd och helt tom. Efter det har jag inte känt någonting. För något. För någon. Ingen glädje, ingen sorg, ingen förväntan, ingenting. Livet har varit totalt ointressant, och fruktansvärt tomt.

 

Sedan helt plötsligt kom Han in i mitt liv och förändrade allting. Han gav mig en mening med livet, Han gav mitt hjärta något att leva för. Han fick mig att känna igen. På några minuter förändrade Han hela mitt liv och öppnade min själ som så länge varit stängd.

 

Helt plötsligt såg jag även fram emot att umgås med mina vänner, och jag tackar min lyckliga stjärna för att jag har vissa av dem kvar, och jag såg fram emot att träffa min familj och höra om deras vardag.

 

Tidigare blev jag helt mentalt slut efter att ha umgåtts med min familj, även så lite som en timme. Mina vänner orkade jag helt enkelt inte ens med. Familjen fick komma först och hade jag så lite ork till dem så hur skulle jag då kunna få in mina vänner i schemat?

 

Nu har jag fått livsglädjen tillbaka och jag vaknar på morgonen till varje ny spännande dag som jag vill fylla med saker att göra, saker att fotografera, saker att se, saker att skriva om.

 

Jag kommer alltid att vara tacksam för att någon skickade Honom till mig, för att det var meningen att Han skulle få en plats i mitt hjärta. När det är äkta så känns det ända in i benmärgen, ända in i hjärtat. En känsla som jag drömt om i hela mitt liv, men aldrig upplevt tidigare och det gör mig så fantastiskt glad. Så glad att jag bara vill skutta runt på gatorna och sjunga och dansa! Som en helt rabiat galen katt!

 

Tack till Dig, min älskling, för att Du finns! Hjärta mörkrosa_big copy

Tack till Cilla och Jessica som stått ut med min bedrövliga syn så länge och jag är så överlycklig att jag har er kvar! Hjärta mörkrosa_big copy

Till Lina – du kommer alltid att vara min tiirak och syster! Hjärta mörkrosa_big copy

Till Madde – jag hoppas att du finns kvar! Hjärta mörkrosa_big copy

Till Pernilla – du är min äldsta vän, vi var vänner redan innan vi visste vilka vi var och trots att det kan gå år mellan våra samtal känns det som om floden ändå stått kvar på samma ställe! Hjärta mörkrosa_big copy

Till Alex – det är många djävular vi måste slåss med, men din dag kommer också och glöm inte att du inte längre är ensam, jag finns för dej när du än behöver mej! Hjärta mörkrosa_big copy

Och så klart, tack till min enormt stora och underbara familj för att ni orkat med mej! Hjärta mörkrosa_big copy

Jag älskar er allihop! Ni är stöttepelarna i min värld! Hjärta mörkrosa_big copy