Another day…

Håller just nu på att fixa med min dator, så jag är helt utlåst från allting, så jag kan inte skriva något blogginlägg. När man sitter på sin lilla iPhone6 är det inte så kul att skriva långa blogginlägg,  men för bövelen, jag tänker inte sabba det här projektet alldeles i sin linda…

 

ÅÅÅÅH nej, så lätt ska det inte gå, din late…

 

Så idag postar jag bara lite update om livet i allmänhet. Mitt oerhört spännande liv…

  • Varit hemma från jobbet hela veckan, då min nacke tycker att jag ska må kasst hela tiden, varje dag, helt enkelt.
  • Bråkade med Neptunuskliniken i onsdags då jag tyckte det var kasst att de inte hört av sig för att informera om hur proverna vi tog i januari blev. Vet inte riktigt vem jag har som läkare nu för tiden sedan min mycket kompetenta läkare gick i pension.
  • Samma dag bytte jag vårdval till Husläkarna i varmbadhuset och hoppas att jag blir nöjdare där, men det återstår att se. Jag är inte alltför imponerad av den här rötna vården vi har i vårt land!
  • Sovit, sovit, sovit och promenerat en gång om dagen för att få min smärta att lägga sig. Till slut vann jag, men det kan också ha berott på att den tröttnat på mig för denna gången…

 

Det var min vecka det – full av spännande tilltag! Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen och fast jag känner mig fortsatt trasig känns det skönt att återvända till lite rutiner och måsten. Nästa vecka kommer bli tokigt rolig och jag hoppas att jag inte kommer glömma bort att blogga… 😉 Förhoppningsvis får ni då läsa lite mer inspirerande saker…

Over and out!

 

 

 

 

blogg100-logotype

 

Detta är 4:e inlägget i Blogg 100, ett initiativ som går ut på att blogga 1 gång per dag i 100 dagar, med start 1 mars 2016. 96 inlägg kvar.