Jag rekommenderar: Attorps trädesign

Idag hade jag tänkt rekommendera min lillebrors företag, Attorps Trädesign.

 

Min lillebror Terje började med att tillverka äppellådor i olika storlekar och format, men fortsatte ganska omgående med att tillverka alla möjliga möbler. Han är fantastiskt duktig, OCH autodidakt, vilket säger ännu mer om hans kreativitet och färdighet.

 

 

Nedan ser ni min alldeles fantastiska hylla – en egen variant av Pilasterhyllan, som jag gillar färgen hos, men jag är inte villig att betala 5000 för en liten hylla. Terje hade ett billigt syskonpris, och jag är grymt nöjd med hyllan!

IMG_5022

 

 

Ovan ser ni några av möblerna som Terje gjort, allihop efter kundens eget önskemål och behov.

 

Kika gärna in på hans Facebook sida också, för lite mer inspo.

blogg100-logotype

 

Detta är 10:e inlägget i Blogg 100, ett initiativ som går ut på att blogga 1 gång per dag i 100 dagar, med start 1 mars 2016. 90 inlägg kvar.