Grattis tiirak Lina Budsjö-Järvenpää!

HippHippHurra!!!

Idag fyller min fantastiska vän Lina 30 år!

 

linaochjag

Jag träffade Lina första gången när jag masat mig ned till Thailand, fri från sociopaten som terroriserat mitt liv i så många år. Till en början var jag reserverad för hon verkade lite för vild för min smak, men ganska så snart fann vi varandra och hon flyttade in i min bunge.

Lina är ganska mycket yngre än mig, men det märks aldrig. Vi är lika unga och lika gamla i olika saker i våra liv.

Lina är en person som ger mig så mycket energi och hon sprudlar av livsglädje. Hon är en underbar person, med stort hjärta och en unik personlighet. Hon är vacker och charmig och de flesta männen beter sig som hjärndöda mähän så fort hon är i närheten, men det har inte gjort Lina kaxig eller självgod, utan hon är fortfarande en fantastiskt mysig tjej (det kan ju bero på att hon faktiskt är fullkomligt ovetandes och naivt tror att alla bara är trevliga… 😛 )

Idag vill jag önska henne en underbar dag på sin födelsedag! Tyvärr kunde jag inte vara med, mitt arbete gick åter igen före mitt liv, så:

Ha en underbart rolig dag och roa dig som bara du kan! Jag saknar dig, min vän och hoppas att du vet att du alltid finns i mitt hjärta och mina tankar!

blogg100-logotype

 

Detta är 11:e inlägget i Blogg 100, ett initiativ som går ut på att blogga 1 gång per dag i 100 dagar, med start 1 mars 2016. 89 inlägg kvar.