Wednesday Words – Pain

Today – en ny kategori som kommer att bli återkommande – Wednesday Words! Här kommer jag att presentera citat som jag gillar, beundrar, håller med om, måste dela med mig av, avskyr eller vad det nu kan vara. Alltid på egenhändigt tagna, samt redigerade foton, så klart. Här i min blogg använder jag sällan någon annans bilder, de flesta är mina egna.

 

Djuret på bilden är en vit mink, som jag till min stora förtjusning fick äran att iakttaga under en lång stund på Reyjkavik Zoo, Island, när jag var där och firade min 40-årsdag. För er som inte känner mig sedan tonåren, så är minken mitt totemdjur, och har en alldeles speciell plats i mitt hjärta. Precis som jag blir den mentalsjuk av att vara instängd… 😛

 

ENJOY!

20131008_022-30

Fotnot: Lois Lowry är en amerikansk författare, för er som inte känner till henne.

blogg100-logotype

 

Detta är 16:e inlägget i Blogg 100, ett initiativ som går ut på att blogga 1 gång per dag i 100 dagar, med start 1 mars 2016. 84 inlägg kvar.