JAG ÄR SÅ AVUNDSJUK!

Just nu befinner jag mig i en bubbla av halvångest, för jag vill åka utomlands, jag vill ha miljöombyte! Förra året kom jag ingenstans och det börjar kännas, rejält också.

 

Min reseådra har inte fått någon tillfredsställelse what-so-ever på det senaste!

 

Jag tittar på vänner på Facebook som är i Thailand och vrider mig på golvet i krampande avundsjuka! Hur har det kunnat bli så här att det är jag som sitter (ligger?) här och är den som är avundsjuk, det brukar vara tvärtom!

 

Jag hade planerat en liten resa ned till Cilla i St Anton – bara några dagar. Men förnya sitt pass i den här staden är verkligen inget man gör i en handvändning, känns nästan som att vara tillbaka på 1800-talet. Först ska man boka tid och det fanns ingen tid på över en och en halv månad! Allvarligt! Sedan måste jag ju dessutom vänta säkert en vecka innan det är klart. Så det kommer nog inte alls att gå vägen!

 

Planerar då nästa lilla resa till hösten – en volontärresa, där jag får jobba med djur som behöver mig. Visst värker min själ efter lite strand och underbart väder i Thailand, men ja, det får väl helt enkelt vänta. Volontärresa känns mer rätt just nu. Synd att det är så dyrt bara.

 

Så suck, jag får väl helt enkelt hålla tillgodo med att titta på gamla foton och drömma mig bort till bättre tider, medans jag fortsätter jobba.

 

resa2

 

 

blogg100-logotype

 

Detta är 22:e inlägget i Blogg 100, ett initiativ som går ut på att blogga 1 gång per dag i 100 dagar, med start 1 mars 2016. 78 inlägg kvar.