Jag rekommenderar: Lee Stafford Poker Straight

Sedan man började skicka ut schampoo och balsam för att göra håret rakare och med mindre frizz har jag varit storkund, på jakt efter något som verkligen ger vad den lovar!

 

Det har visat sig snudd på omöjligt! Det finns inte! Åtminstone inte i Sverige, för jag har lyckats hitta grymt bra produkter i andra länder, som ger vad de lovar.

 

I Spanien upptäckte jag ett helt grymt bra – hittills inte funnit dess like någonstans – L’Oreal schampoo (mintgrönt), som gjorde håret helt rakt, slätt och ofrizzigt som få!

 

I Nepal hade jag sällan el och jag ogillade att springa omkring med frizziga lockar, så jag rakpermanentade mig med henna – helt fantastiskt! Visserligen blev håret lite rödare, tråkigt när jag precis färgat det i en jättefin mörk färg, men jaja, lite smällar får man ta. Har aldrig varit så nöjd efter ett frisörbesök som då!

 

IMG_0090 copy

 

I Thailand hittade jag ett schampoo och balsam som fungerade – Sunsilk, det lila. Men det finns så klart inte heller i Sverige! Sunsilk är ju ett sånt där härligt märke som finns i hela världen över, med lite olika namn dock, så jag har lyckats få tag i det i någon random utrikesaffär i Malmö, men jag kan ju inte åka dit varje gång schampoot är slut!

 

Häromdagen på Rusta hittade jag ett billigt schampoo och balsam – endast 30 kr styck. Lee Stafford: Poker Straight. Jojo, 60 spänn är väl inte hela världen om det inte funkar.

 

IMG_4740

 

Men det funkar! Grymt bra! Så här ser mitt hår ut efter användning, samt efter jag fönat det.

Hair

 

OCH SÅ HÄR SER MITT HÅR UT EFTER JAG TVÄTTAT MED NÅGOT ANNAT SCHAMPOO OCH BALSAM, SAMT FÖNAT DET! Helt otrolig skillnad! Jämför frizzet å fluffet!

 

hair2

 

Så needless to say – I’m hooked! 🙂 Finally!

 

blogg100-logotype

 

Detta är 28:e inlägget i Blogg 100, ett initiativ som går ut på att blogga 1 gång per dag i 100 dagar, med start 1 mars 2016. 72 inlägg kvar.