Dagbok 160405

Nu är det redan april, mycket märkligt känns det, särskilt med tanke på att jag häromdagen trodde att det var februari!

 

I helgen ska jag skriva Högskoleprovet igen, det var några år sedan sist, så för att komma in på de random kurser som jag söker för att utöka min intelligens och kunskap, så måste jag ha ett nytt resultat. Mina gymnasiebetyg är inte så mycket att komma med, tvyärr, skoltrött som få som jag var. Jag har tentat upp en del ämnen – spanska, svenska b, religion (fick X-betyg i religion – hör och häpna!) – och det blev ju en extra fjäder i hatten när jag fick MVG på samtliga ämnen jag tentade upp. Jag höll även ett tag på med att tenta upp Matte A, men så förstörde mitt jobb det igen och det blev hysteriskt, så förhoppningsvis ska jag även denna vår hinna med detta. Första gången jag insåg att matte ju faktiskt var riktigt kul.

 

Veckan som har gått har varit riktigt trevlig och rolig. Vi har legat på varv sedan i fredags, och det är ju ett litet avbrott i vardagen. Jag har fotat en hel del, men inte hunnit gå igenom alla bilder ännu, så det kommer…

 

Trampade rejält i klaveret häromdagen när vi var nere i dockan och fotade. Det går som 2 ränner utmed dockan på ytterkanten, fullt med barlastvatten, typ, eller det kan ju ha varit svartvatten (bajs och sånt där kul)… 😀 Där trampade jag i och sjönk ned till knäna. Jättekul… Som tur var fanns det en “dusch” jag kunde duscha i innan vi gick ombord igen… Efter lite tork ombord blev skorna som nya…

 

20160403-IMG_4299

tvätt

 

Vill även tillägga att kläder och skor luktade väldigt starkt av järn, så det var med all säkerhet inte svartvatten!

 

Hemgång idag och bussfärd ända till Varberg från lilla Odense. Puuuuh.

 

Det var allt för idag. Over & Out!

 

blogg100-logotype

 

Detta är 29:e inlägget i Blogg 100, ett initiativ som går ut på att blogga 1 gång per dag i 100 dagar, med start 1 mars 2016. 72 inlägg kvar.