Dagbok 160407

Idag var jag med Linn på Vagabonds utförsäljning. Det är alltid ett rent nöje. Jag älskar Vagabonds skor, men tycker de är något dyra, så när det är utförsäljning på provskor (som jag har exakt rätt storlek för!) är jag inte sen att svänga förbi!

 

IMG_4784-2

Idag fick jag 7 par nya vår och sommarskor (ovan) – fantastiskt! Allt för den nätta summan av 2 lusentappar! Det dyraste paret kostade 300 kr! Jag tröstar mig dock lite med att jag inte köpt några skor sedan den senaste utförsäljningen var – 3:e oktober 2015! Då gav jag mig en födelsedagspresent á 8 par skor – underbart!

Var och käkade lunch på Thai Jasmine med Pernilla – hon var dock otrevlig och drack te. Något om 5-2… 😀

Besökte sedan Synsam för att kolla min syn och mycket riktigt så hade den förvärrats å det grövsta! Så det blir nya glasögon till tanten nu också. Det mest positiva var väl att inga ålderstecken smugits sig in ännu…

Sedan var jag och hämtade mina nya sommardäck! Otroligt roligt! Särskilt som det visade sig att de inte passar till min bil! Så det blir till att slänga ut dem på nätet igen… 🙁 De var i alla fall jättefina och hade gjort sig riktigt bra på min bil!

Efter det hämtade jag ut mitt nya pass och gladde mig åt att jag inte denna gång såg ut som en straffånge iaf, om än man inte såg riktigt normal ut…

Sen hem och skaffa lite migrän och hänga framför tv-n.

Det var min dag det!