Tonstad, Sirdal, Norge med familjen

V 32 var jag på lite minisemester med familjen; vi hälsade på min bonusmammas syster och familj i Tonstad, Norge. För mig kändes det extra spännande då jag inte varit i Norge sedan min äldsta lillebror var något år gammal – så på typ 30 år! Jag drömde om alla vackra foton jag skulle ta… OCH umgås med familjen då så klart 😉

 

Väl framme visade det sig att vi skulle bo i en stuga på fjällen – utan el och utan vatten och utan vanlig toalett! Det enda som faktiskt störde mig av alla de 3 utan var att inte ständigt kunna ladda upp nya fina foton från min tillvaro, annars har jag inget emot att vara utan något av dem. För en kort period får jag väl tillägga, eftersom jag är ett elfreak och gravt beroende av min dator!

 

20160807-IMG_5564-copy-WEBUtsikten från “hytta” och tältet där bonusmamma och bonusmoster sov… 🙂

 

På grund av vädret blev det inte jättemycket sight seeing, tyvärr, så jag hoppas på att få återvända en annan gång, kanske inte om 30 år till då… 😉 och ta nya fina foton.

Enjoy!

 

20160806-IMG_5467-BW-WEB2