365-projektet, temavecka 2

IMG_2303
Standard

första temaveckan i mitt 365-projekt var svartvitt, valde jag att andra veckan köra färger, och inte bara färgbilder, utan det skulle på något sätt symbolisera färg, eller visa färger på de saker jag fotade.

Detta var en oerhört jobbig uppgift, och särskilt som jag mitt i veckan fick grym nackvärk och tvingades stanna hemma från jobbet. Instängd hemma i mitt lilla rum hittade jag inte mycket till inspiration, men jag gjorde mitt bästa.

Här är veckan i färg:

IMG_2241

IMG_2266

IMG_2280

IMG_2303

IMG_2312

IMG_2317

IMG_2320

 

Häng kvar hela året och häng med på min resa! Gör du också en 365? Vill du dela med dig av dina teman och/eller idéer? All inspiration är så välkommen!

One thought on “365-projektet, temavecka 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *